NL EN DU
 Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Hyves
 
  Home Links Tell a friend Sitemap Agenda Contact & route
Bel mij
 
 
   Scholleweg 2  
   9893 TD Garnwerd  
   Wierumerschouw  
   tel: 0621 554 663  
   contact@horsefarm.nl  
     
  The Horse Farm  
   Welkom  
   Historie  
   Contact & Route  
   Omgeving  
   Nieuws  
   Fotogalerie  
   Klant ervaringen  
   Reserveringsformulier  
 
  horse stables  
   Pony- en paardrijlessen
   Ponydag  
   Kinderfeestjes  
   Onze paarden &  overige dieren  
   Pensionstalling  
   Ruitersportartikelen  
   Paarden te koop  
   Workshops  
   
  coffee corner  
   Coffee corner  
   
  boat rental  
   Kano verhuur  
   Aktief arrangement  
   
  bed & breakfast  
   Bed & breakfast  
   Ponyweekend  
   
  arrangementen  
   Bedrijfsuitjes &
 familiefeesten
 
   Vrijgezellenfeesten  
   Ponyweekend  
   Workshops  
   Cultuur  
   Actief  
   Gezin  
   Groningen  
 
 
Nieuws november 2011
 

 

Diploma's
Ik heb de afgelopen periode goed bijgehouden wat het beheersingsnivo is van iedereen. En heel veel onderdelen hebben jullie al onder de knie. Omdat de theorie ook een onderdeel is van het diploma, hierbij een oproep om deze goed te oefenen zodat ik kan beginnen met het uitreiken van diploma's! En ik kan je verklappen... de diploma's zijn superleuk om boven je bed te hangen, dus doe je best!

Nieuwe les-uren
Bij voldoende aanmeldingen gaan we een ponyrijles starten op donderdag om 16:00 uur en op vrijdag om 16:00 uur. Komt deze tijd je beter uit en wil je op de wachtlijst voor deze les, laat het even weten.

Foto's
Ik vind het erg leuk om wat foto's op de site te kunnen zetten van de rijlessen. Heb je een leuke foto gemaakt of wil je er een paar maken? Ik hoor het graag!

Tarieven 2012
Met ingang van 1 januari 2012 zijn wij genoodzaakt om de prijzen voor het pony- en paardrijden te verhogen. Het hooi en stro is dit jaar namelijk erg duur geworden (meer dan 2x zo duur als vorig jaar) en helaas moeten we dat doorbereken in de prijs voor het pony- en paardrijden. Lees hier onze nieuwe tarieven.

Cap huren
Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan om zonder cap deel te nemen aan de lessen. Tijdens een proefles en een kinderfeestje kun je een cap van ons lenen, verder rekenen we per keer € 1,00 of per maand € 3,00.

Bodyprotector huren
Wij hebben inmiddels een paar bodyprotectors in kindermaten aangeschaft die je kunt huren om tijdens de lessen te dragen. Een bodyprotector biedt een bepaalde mate van bescherming tegen de gevolgen van een val van een paard of pony. Ze zijn te koop in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Wil je een bodyprotector huren kan dat voor € 2,00 per keer of voor € 6,00 per maand. Eerst even passen is wel handig om te zien of wij de juiste maat hebben.

Workshop Trainen met paarden
Paarden zijn groot, krachtig en gevoelig, je kunt er niet omheen. Het bijzondere is dat paarden als geen ander het vermogen hebben gedrag heel precies te spiegelen. De paarden laten zien, in hun onmiskenbare directe feedback, of ze u willen geloven, vertrouwen en volgen, de basis van natuurlijk leiderschap. Zoals bekend is een effectieve communicatie een cruciale factor voor succes in het werk. Voor degenen die willen leren van de eenduidige feedback van het paard, is er veel te ervaren en halen! Wil je eens zo'n training volgen? De eerstvolgende training is op maandag 28 november 2011. Lees meer

Twitter, Facebook en Hyves
The Horse Farm is ook aanwezig op Twitter, Facebook en Hyves. Volg ons met het laatste nieuws! Volg The Horse Farm op Twitter Volg ons op FacebookVolg ons op Hyves

Jarig?
We willen de jarigen even in het zonnetje zetten, dus hierbij een overzicht van de jarigen in november. Weet je dat je bij ons ook je feestje kan vieren?!

  • 6 november: Nina Zandleven
  • 15 november: Myke Bolhuis
  • 20 november: Niek Stok

GEFELICITEERD !!!

Aankomende vakanties en feestdagen:
Tijdens de vakanties en feestdagen gaan de lessen niet door. Deze kun je niet inhalen.
Herfstvakantie:
In de herfstvakantie gaan de lessen niet door van maandag 17 oktober t/m zondag 23 oktober.

Voltige:
Willen jullie er om denken dat je bij voltige geen paardrijlaarzen, maar zachte schoenen (bijv. gymschoenen) aantrekt? Omdat we ook diverse oefeningen op de rug van het paard doen, is dat voor paard en ruiter wel zo comfortabel!

Roken:
Het terrein van The Horse Farm is een rookvrij gebied. Roken is op het terrein en in alle gebouwen verboden. Je kunt uitsluitend roken op de parkeerplaats. Daar hangt een peukenemmer, gebruik die svp.
 

Paardensnoepjes:
Na het rijden vinden de ponys en paarden het heerlijk om een stukje appel, een wortel, een stukje brood of een paar paardensnoepjes te krijgen. Jouw bedankje voor het rijden.
Appel, wortel en/of brood kun je natuurlijk van huis meenemen, paardensnoepjes kun je vanaf nu ook bij ons kopen. Als je zelf een bakje of een zakje meeneemt krijg je maar liefst een halve kilo paardensnoepjes voor 2,00 euro. 

Afmelden van lessen:
Indien er een plekje vrij is, kun je 1 les per maand inhalen binnen dezelfde maand als de les minimaal 24 uur van te voren is afgemeld. Houd hier rekening mee svp.

Lesaktiviteiten: Klik hier om te lezen wat we de komende weken gaan doen.

Onze huisregels en betalingscondities Klik hier om de huisregels en betalingscondities te lezen.

Agenda: Klik hier voor een overzicht van geplande aktiviteiten, schoolvakanties en lessen die niet door gaan.

Lesrooster: Voor een overzicht van de lestijden. Kijk zelf even op het lesrooster als je een les wilt inhalen of omruilen. Elke maandag staat er een rooster voor de aankomende week online. Je kunt telefonisch of via mail jouw ruil- of inhaalles afspreken. Een les kun je enkel inhalen binnen je maandkaart.

Betaling van de maandkaart:
Vriendelijk verzoek de maandkaart voor de 1ste van de maand over te maken op bankrekeningnr: 97.42.79.935
tnv The Horse Farm te Garnwerd of contant en gepast te betalen op de 1ste les van de maand. Wil je een cap en/of een bodyprotector huren kun je dat bedrag bij de maandkaart optellen.

Ponyrijden:
Maandkaart groepsles: € 36,00
Maandkaart priveles: € 46,00
Losse groepsles: € 12,50
Losse priveles: € 15,00

Paardrijden:
Maandkaart groepsles: € 56,50
Maandkaart priveles: € 71,50
Losse groepsles: € 19,50
Losse priveles: € 22,50

Cap huren:
Per keer: € 1,00
Per maand: € 3,00

Bodyprotector huren:
Per keer: € 2,00
Per maand: € 6,00