NL EN DU
 Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op HyvesBekijk onze video's op You Tube
 
  Home Links Tell a friend Sitemap Agenda Contact & route
Bel mij
 
 
   Scholleweg 2  
   9893 TD Garnwerd  
   Wierumerschouw  
   tel: 0621 554 663  
   contact@horsefarm.nl  
     
  The Horse Farm  
   Welkom  
   Historie  
   Contact & Route  
   Omgeving  
   Nieuws  
   Fotogalerie  
   Klant ervaringen  
   Reserveringsformulier  
 
  horse stables  
   Pony- en paardrijlessen
   Ponydag  
   Kinderfeestjes  
   Onze paarden &  overige dieren  
   Pensionstalling  
   Ruitersportartikelen  
   Paarden te koop  
   Workshops  
   
  coffee corner  
   Coffee corner  
   
  boat rental  
   Kano verhuur  
   Aktief arrangement  
   
  bed & breakfast  
   Bed & breakfast  
   Ponyweekend  
   
  arrangementen  
   Bedrijfsuitjes &
 familiefeesten
 
   Vrijgezellenfeesten  
   Ponyweekend  
   Workshops  
   Cultuur  
   Actief  
   Gezin  
   Groningen  
 
 
Nieuws april 2012
 

 

Ponydag
De eerstvolgende ponydag vindt plaats in de meivakantie op vrijdag 4 mei. Het wordt natuurlijk weer een superleuke dag. Ook kinderen die niet bij ons rijden zijn welkom. Wil je meedoen, geef je op!
Dit kan via mail of schrijf je naam op het bord in de manege. Lees meer

Inhaalmogelijkheden ivm Rhino virus
Op onderstaand rooster kun je zien wanneer er mogelijkheden zijn om een ponyrijles in de meivakantie in te halen die je hebt gemist ivm het Rhinovirus. Mail me even om af te stemmen. Je kunt deze les ook tijdens het reguliere lesrooster inhalen. http://www.horsefarm.nl/rooster_rhino.html

Wieger en Emira
We zijn langzaam begonnen met het zadelmak maken van Wieger en Emira en dat pakken ze super op. Benieuwd naar hun vorderingen? Zie: http://www.horsefarm.nl/update_wieger.html en http://www.horsefarm.nl/update_emira.html
Op deze pagina's kun je foto's en videos bekijken.

Kamira
Op 12 maart is Kamira 20 jaar geworden!!

Mama konijn Roosje
De kleintjes van Roosje worden groter en groter...http://pic.twitter.com/S5EYE41s
Zooo klein....  http://pic.twitter.com/M26ouSz0

Werf een klant aktie!
Heb je een vriend(je), vriendin(netje), kennis, collega, buurvrouw, buurman of een familielid met interesse/passie voor ponys en/of paarden? Misschien wil hij/zij ook bij ons komen rijden. Indien hij/zij een maandkaart bij ons heeft gekocht, krijg jij van ons een kadobon van 10 euro bij de ruitersportzaak EppleJack.

Diploma rijden
Als je wilt weten welke onderdelen je moet beheersen om je diploma te behalen kun je kijken bij diploma rijden. Je kunt in totaal 6 diploma's halen. Heb je nog niet alle onderdelen onder de knie? Oefen dan goed tijdens de lessen, de theorie kun je thuis goed oefenen. Tijdens de voltigeles kun je je "examen" doen voor het theorie gedeelte. Als je wilt weten hoe ver je al bent, kun je dat na de les in de map bekijken.

Belang bodyprotector
Het dragen van een cap is verplicht. Bij een bodyprotector is dit (nog) niet het geval, maar er rijden inmiddels al verschillende kinderen en volwassenen bij ons met een bodyprotector.
The Horse Farm benadrukt het belang van veilig paardrijden en heeft een paar bodyprotectors in kindermaten die je kunt huren om tijdens de lessen te dragen. Natuurlijk kun je er zelf ook een aanschaffen. Een bodyprotector mag eigenlijk niet ontbreken aan een paardrij-outfit. Een bodyprotector kan blessures zoals gekneusde en gebroken ribben reduceren of voorkomen. Een bodyprotector beschermt met name de ribben en de wervelkolom.

Foto's
Ik vind het erg leuk om wat foto's op de site te kunnen zetten van de rijlessen. Heb je een leuke foto gemaakt of wil je er een paar maken? Ik hoor het graag!

Cap huren
Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan om zonder cap deel te nemen aan de lessen. Tijdens een proefles en een kinderfeestje kun je een cap van ons lenen, verder rekenen we per keer € 1,00 of per maand € 3,00.

Bodyprotector huren
Wij hebben een paar bodyprotectors in kindermaten die je kunt huren om tijdens de lessen te dragen. Een bodyprotector biedt een bepaalde mate van bescherming tegen de gevolgen van een val van een paard of pony. Ze zijn te koop in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Wil je een bodyprotector huren kan dat voor € 2,00 per keer of voor € 6,00 per maand. Eerst even passen is wel handig om te zien of wij de juiste maat hebben.

Twitter, Facebook en Hyves
The Horse Farm is ook aanwezig op Twitter, Facebook, Hyves en YouTube. Volg ons met het laatste nieuws! Volg The Horse Farm op Twitter Volg ons op FacebookVolg ons op HyvesVolg ons op You Tube

Jarig?
Weet je dat je bij ons ook je verjaardagsfeestje kan vieren?!

Aankomende vakanties en feestdagen:
Tijdens de vakanties en feestdagen gaan de lessen niet door. Deze kun je niet inhalen.
Meivakantie:
In de meivakantie gaan de lessen niet door van maandag 30 april t/m zondag 6 mei.

Voltige:
Willen jullie er om denken dat je bij voltige geen paardrijlaarzen, maar zachte schoenen (bijv. gymschoenen) aantrekt? Omdat we ook diverse oefeningen op de rug van het paard doen, is dat voor paard en ruiter wel zo comfortabel!

Roken:
Het terrein van The Horse Farm is een rookvrij gebied. Roken is op het terrein en in alle gebouwen verboden. Je kunt uitsluitend roken op de parkeerplaats. Daar hangt een peukenemmer, gebruik die svp.
 

Paardensnoepjes:
Na het rijden vinden de ponys en paarden het heerlijk om een stukje appel, een wortel, een stukje brood of een paar paardensnoepjes te krijgen. Jouw bedankje voor het rijden.
Appel, wortel en/of brood kun je natuurlijk van huis meenemen, paardensnoepjes kun je bij ons kopen. Je krijgt maar liefst een halve kilo paardensnoepjes voor 2,00 euro. 

Afmelden van lessen:
Indien er een plekje vrij is, kun je 1 les per maand inhalen binnen dezelfde maand als de les minimaal 24 uur van te voren is afgemeld. Houd hier rekening mee svp.

Lesaktiviteiten: Klik hier om te lezen wat we de komende weken gaan doen.

Onze huisregels en betalingscondities Klik hier om de huisregels en betalingscondities te lezen.

Agenda: Klik hier voor een overzicht van geplande aktiviteiten, schoolvakanties en lessen die niet door gaan.

Lesrooster: Voor een overzicht van de lestijden. Kijk zelf even op het lesrooster als je een les wilt inhalen of omruilen. Elke maandag staat er een rooster voor de aankomende week online. Je kunt telefonisch of via mail jouw ruil- of inhaalles afspreken. Een les kun je enkel inhalen binnen je maandkaart.

Betaling van de maandkaart:
Vriendelijk verzoek de maandkaart voor de 1ste van de maand over te maken op bankrekeningnr: 97.42.79.935
tnv The Horse Farm te Garnwerd of contant en gepast te betalen op de 1ste les van de maand. Wil je een cap en/of een bodyprotector huren kun je dat bedrag bij de maandkaart optellen.

Ponyrijden:
Maandkaart groepsles: € 38,00
Maandkaart priveles: € 48,50
Losse groepsles: € 13,00
Losse priveles: € 16,00

Paardrijden:
Maandkaart groepsles: € 59,50
Maandkaart priveles: € 75,50
Losse groepsles: € 20,50
Losse priveles: € 23,50

Cap huren:
Per keer: € 1,00
Per maand: € 3,00

Bodyprotector huren:
Per keer: € 2,00
Per maand: € 6,00