NL EN DU
 Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op HyvesBekijk onze video's op You Tube
 
  Home Links Tell a friend Sitemap Agenda Contact & route
Bel mij
 
 
   Scholleweg 2  
   9893 TD Garnwerd  
   Wierumerschouw  
   tel: 0621 554 663  
   contact@horsefarm.nl  
     
  The Horse Farm  
   Welkom  
   Historie  
   Contact & Route  
   Omgeving  
   Nieuws  
   Fotogalerie  
   Klant ervaringen  
   Reserveringsformulier  
 
  paardensportcentrum  
   Pony- en paardrijlessen
   Ponydag  
   Kinderfeestjes  
   Onze paarden &  overige dieren  
   Pensionstalling  
   Ruitersportartikelen  
   Paarden te koop  
   Workshops  
   
  coffee corner  
   Coffee corner  
   
  boat rental  
   Kano verhuur  
   Aktief arrangement  
   
  bed & breakfast  
   Bed & breakfast  
   Ponyweekend  
   
  arrangementen  
   Bedrijfsuitjes &
 familiefeesten
 
   Vrijgezellenfeesten  
   Ponyweekend  
   Workshops  
   Cultuur  
   Actief  
   Gezin  
   Groningen  
 
Foto: ponyrijles pas de deux zaterdag 12:30 uur
Nieuws februari 2013
 


The Horse Farm 5 jaar!
Op 1 april van dit jaar bestaat The Horse Farm 5 jaar! Om dit te vieren gaan we onze 1ste onderlinge wedstrijd organiseren op zondag 31 maart. Mocht dit geslaagd zijn zullen meerdere wedstrijden volgen...
Op het bord in de kantine kan je je opgeven voor de wedstrijd, of via mail. Iedereen kan meedoen! Als we weten hoeveel inschrijvingen we hebben zullen we de dagindeling bekend maken. Hoe meer er meedoen hoe leuker! Het moet een leuke, gezellige, sportieve en spannende dag worden!

Vrijwilligers voor de onderlinge wedstrijd
Zonder vrijwilligers kunnen we deze aktiviteit niet organiseren, dus hierbij een beroep op ouders en kinderen vanaf 9 jaar om op de wedstrijd mee te helpen. We kunnen hulp gebruiken met het schrijven tijdens de proefjes, voorlezen, meelopen, hulp bij vlechten-poetsen-zadelen van de ponys, hulp in de kantine, etc. Wil je meehelpen? Geef je op middels het formulier wat hangt in de kantine of via mail. Alvast bedankt!!

Ponydag in de voorjaarsvakantie
De ponydag vindt plaats in de voorjaarsvakantie op maandag 18 februari. Je kunt je aanmelden, via mail of via het inschrijfformulier wat hangt in de kantine.
Het wordt natuurlijk weer een superleuke dag. Ook kinderen die niet bij ons rijden zijn welkom. Wil je meedoen, geef je op!
Lees hier meer over de ponydag

The Horse Farm t-shirts en sweaters
Dit weekend wordt er weer een bestelling gedaan, dus heb je interesse laat het me weten dan kan ik het meebestellen. Je kunt een t-shirt of sweater bestellen via mail of het bestelformulier wat hangt in de kantine. Een bodywarmer of een softshell zomerjas behoort ook tot de mogelijkheden. Er ligt een cataglogus op tafel in de kantine, dus mocht je iets anders zien wat je leuk vindt laat het even weten.

Verhoging van het lesgeld per 1 maart 2013
Helaas ontkomen wij er ook niet aan, heel veel kosten zijn gestegen. Daarom wordt het lesgeld met ingang van 1 maart 2013 als volgt:

Ponyrijden (t/m 13 jaar):
Maandkaart groepsles: € 38,50 (4-7 kinderen per les)
Maandkaart priveles: € 49,00 (1-3 kinderen per les)
10 Rittenkaart priveles: € 131,50 (20 weken geldig) 
Losse groepsles: € 13,50
Losse priveles: € 16,50
Proefles: € 10,00

Paardrijden (vanaf 14 jaar en volwassenen):
Maandkaart groepsles: € 60,00 (3-4 personen per les)
Maandkaart groepsles: € 49,00 (5-7 personen per les)
Maandkaart priveles: € 76,00 (1-2 personen per les)
10 Rittenkaart priveles: € 201,50 (20 weken geldig)
Losse groepsles: € 21,00
Losse priveles: € 24,00
Proefles: € 15,00

Paardensnoepjes
Vanaf volgende week zijn er weer paardensnoepjes! Een bakje van 1,5 kg voor 4 euro.

Voorkeurspony- / paard
Je kunt je voorkeurspony/-paard voor de maand maart opgeven, de nieuwe lijst hangt op het bord in de kantine.

Meehelpen in de lessen
Als je het leuk vindt om mee te helpen in de lessen, laat dat dan even weten. Ik kan nog wel hulp gebruiken bij verschillende lessen door de week en op zaterdag. Het is de bedoeling dat je helpt met ponys uit de stal ophalen, poetsen, opzadelen/afzadelen en meerennen in de les.

Diploma
Heb je je diploma behaald? Dan hangt die op het bord in de kantine. Tijdens de voltigeles is er een mogelijkheid om je "theorie examen" te doen voor een van de onderdelen. Heb je tussendoor geleerd? Spreek dan even af dat je een half uurtje eerder komt om je "examen" te kunnen maken. De nagekeken examens hangen op het bord in de kantine.

Foto's
Ik vind het erg leuk om wat foto's op de site te kunnen zetten van de rijlessen. Heb je een leuke foto gemaakt of wil je er een paar maken? Mail ze aan me door, bedankt!

Aanvangtijden ponyrijden/paardrijden
Wil je er om denken dat je bij het ponyrijden minimaal een kwartier en bij het paardrijden minimaal een half uur van te voren aanwezig bent? Dan hebben we voldoende tijd om de ponys en paarden uit de wei te halen zodat we op tijd kunnen starten met de les.

Voorjaarsvakantie
In de week maandag 18 febrauri - zondag 24 februari is de manege ivm de voorjaarsvakantie gesloten.

Roken
Roken is op het gehele terrein van The Horse Farm verboden. Wil je er om denken dat je je introducees hiervan ook op de hoogte stelt? Zoals vrienden/vriendinnen, opa/oma, ect... Roken kan uitsluitend op de parkeerplaats. Voor het zwarte hekje bij de ingang van The Horse Farm staat een oranje bloempot waar je je peuken in kwijt kunt.

Betaling van de maandkaart:
Herhaald verzoek: Wil je er svp rekening mee houden om de maandkaart voor de 1ste van de maand over te maken? Alvast bedankt.

Werf een klant aktie!
Heb je een vriend(je), vriendin(netje), kennis, collega, buurvrouw, buurman of een familielid met interesse/passie voor ponys en/of paarden? Misschien wil hij/zij ook bij ons komen rijden. Indien hij/zij een maandkaart bij ons heeft gekocht, krijg jij van ons een t-shirt van The Horse Farm.

Diploma rijden
Als je wilt weten welke onderdelen je moet beheersen om je diploma te behalen kun je kijken bij diploma rijden. Je kunt in totaal 6 diploma's halen. Heb je nog niet alle onderdelen onder de knie? Oefen dan goed tijdens de lessen, de theorie kun je thuis goed oefenen. Tijdens de voltigeles kun je je "examen" doen voor het theorie gedeelte. Als je wilt weten hoe ver je al bent, kun je dat na de les in de map bekijken.

Cap huren
Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan om zonder cap deel te nemen aan de lessen. Tijdens een proefles en een kinderfeestje kun je een cap van ons lenen, verder rekenen we per keer € 1,00 of per maand € 3,00.

Bodyprotector huren
Per 1 januari 2013 is het bij ons verplicht om met bodyprotector in de lessen te rijden. Wij hebben een paar bodyprotectors in kindermaten die je kunt huren om tijdens de lessen te dragen. Een bodyprotector biedt een bepaalde mate van bescherming tegen de gevolgen van een val van een paard of pony. Ze zijn te koop in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Wil je een bodyprotector huren kan dat voor € 2,00 per keer of voor € 6,00 per maand. Eerst even passen is wel handig om te zien of wij de juiste maat hebben.

Twitter, Facebook en Hyves
The Horse Farm is ook aanwezig op Twitter, Facebook, Hyves en YouTube. Volg ons met het laatste nieuws! Volg The Horse Farm op Twitter Volg ons op FacebookVolg ons op HyvesVolg ons op You Tube

Jarig?
Weet je dat je bij ons ook je verjaardagsfeestje kan vieren?!

Voltige:
Willen jullie er om denken dat je bij voltige geen paardrijlaarzen, maar zachte schoenen (bijv. gymschoenen) aantrekt? Omdat we ook diverse oefeningen op de rug van het paard doen, is dat voor paard en ruiter wel zo comfortabel!

Roken:
Het terrein van The Horse Farm is een rookvrij gebied. Roken is op het terrein en in alle gebouwen verboden. Je kunt uitsluitend roken op de parkeerplaats. Voor het zwarte hekje bij de ingang van The Horse Farm staat een oranje bloempot waar je je peuken in kwijt kunt, gebruik die svp.
 

Paardensnoepjes:
Na het rijden vinden de ponys en paarden het heerlijk om een stukje appel, een wortel, een stukje brood of een paar paardensnoepjes te krijgen. Jouw bedankje voor het rijden.
Appel, wortel en/of brood kun je natuurlijk van huis meenemen, paardensnoepjes kun je bij ons kopen. Je krijgt maar liefst een 1,5 kilo paardensnoepjes voor 4,00 euro. 

Afmelden van lessen:
Indien er een plekje vrij is, kun je 1 les per maand inhalen binnen dezelfde maand als de les minimaal 24 uur van te voren is afgemeld. Houd hier rekening mee svp.

Lesaktiviteiten: Klik hier om te lezen wat we de komende weken gaan doen.

Onze huisregels en betalingscondities Klik hier om de huisregels en betalingscondities te lezen.

Agenda: Klik hier voor een overzicht van geplande aktiviteiten, schoolvakanties en lessen die niet door gaan.

Lesrooster: Voor een overzicht van de lestijden. Kijk zelf even op het lesrooster als je een les wilt inhalen of omruilen. Elke maandag staat er een rooster voor de aankomende week online. Je kunt telefonisch of via mail jouw ruil- of inhaalles afspreken. Een les kun je enkel inhalen binnen je maandkaart.

Betaling van de maandkaart februari:
Vriendelijk verzoek de maandkaart voor de 1ste van de maand over te maken op bankrekeningnr: 97.42.79.935
tnv The Horse Farm te Garnwerd of contant en gepast te betalen op de 1ste les van de maand. Wil je een cap en/of een bodyprotector huren kun je dat bedrag bij de maandkaart optellen.

Ponyrijden:
Maandkaart groepsles: € 38,00
Maandkaart priveles: € 48,50
Losse groepsles: € 13,00
Losse priveles: € 16,00

Paardrijden:
Maandkaart groepsles: € 59,50 (3-4 personen)
Maandkaart groepsles: € 48,50 (5-7 personen)
Maandkaart priveles: € 75,50
Losse groepsles: € 20,50
Losse priveles: € 23,50

Cap huren:
Per keer: € 1,00
Per maand: € 3,00

Bodyprotector huren:
Per keer: € 2,00
Per maand: € 6,00

Pony leasen (3/4 uur rijden):
Per keer: € 10,00 euro
Per maand: € 30,00 (1x in de week)
Per maand: € 50,00 (2x in de week)
Per maand: € 75,00 (3x in de week)

Paard leasen (1 uur rijden):
Per keer: € 15,00
Per maand: € 50,00 (1x in de week)
Per maand: € 90,00 (2x in de week)
Per maand: € 120,00 (3x in de week)