NL EN DU
 Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op HyvesBekijk onze video's op You Tube
 
  Home Links Tell a friend Sitemap Agenda Contact & route
Bel mij
 
 
   Scholleweg 2  
   9893 TD Garnwerd  
   Wierumerschouw  
   tel: 0621 554 663  
   contact@horsefarm.nl  
     
  The Horse Farm  
   Welkom  
   Historie  
   Contact & Route  
   Omgeving  
   Nieuws  
   Fotogalerie  
   Klant ervaringen  
   Reserveringsformulier  
 
  horse stables  
   Pony- en paardrijlessen
   Ponydag  
   Kinderfeestjes  
   Onze paarden &  overige dieren  
   Pensionstalling  
   Ruitersportartikelen  
   Paarden te koop  
   Workshops  
   
  coffee corner  
   Coffee corner  
   
  boat rental  
   Kano verhuur  
   Aktief arrangement  
   
  bed & breakfast  
   Bed & breakfast  
   Ponyweekend  
   
  arrangementen  
   Bedrijfsuitjes &
 familiefeesten
 
   Vrijgezellenfeesten  
   Ponyweekend  
   Workshops  
   Cultuur  
   Actief  
   Gezin  
   Groningen  
 
 
Nieuws januari 2012
 

 

Kerstvakantie is voorbij we gaan weer van start!
Hopelijk heeft iedereen gezellige, gelukkige en liefdevolle dagen achter de rug! De manege is weer open, de paarden staan al te trappelen...

Nieuwjaarsborrel!
Natuurlijk willen we tijdens een gezellig samenzijn weer toosten op een leuk nieuw paardenjaar! 
Op zondag 15 januari van 14:00-16:00 uur organiseren we een nieuwjaarsborrel met o.a. warme gluhwein en warme chocolademelk. Jij komt toch ook?! 

Wil je svp even laten weten of je wel/niet komt? 

Betaling van de maandkaart
Met ingang van 1 januari 2012 zijn de prijzen voor de lessen omhoog gegaan. Wil je svp even nakijken of je het juiste bedrag hebt overgemaakt? De nieuwe prijzen staan onderaan deze nieuwsbrief. Vriendelijk verzoek de maandkaart voor de 1ste van de maand over te maken op ons bankrekeningnr of contant en gepast te betalen op de 1ste les van de maand.

Ponydag
De eerstvolgende ponydag vindt plaats in de voorjaarsvakantie op maandag 27 februari. Wil je meedoen, geef je op!
Dit kan via mail of via het inschrijfformulier wat hangt in de manege. Lees meer

Nieuwe bodem in de binnenbak
We zijn enorm blij met de nieuwe look die de binnenbak heeft gekregen. Door de enorme regenval bleef het bij ons ook niet droog, maar met deze nieuwe laag zand houden we voorlopig droge voeten!

Belang bodyprotector
Het dragen van een cap is verplicht. Bij een bodyprotector is dit (nog) niet het geval, maar er rijden inmiddels al verschillende kinderen en volwassenen bij ons met een bodyprotector.
The Horse Farm benadrukt het belang van veilig paardrijden en heeft een paar bodyprotectors in kindermaten die je kunt huren om tijdens de lessen te dragen. Natuurlijk kun je er zelf ook een aanschaffen. Een bodyprotector mag eigenlijk niet ontbreken aan een paardrij-outfit. Een bodyprotector kan blessures zoals gekneusde en gebroken ribben reduceren of voorkomen. Een bodyprotector beschermt met name de ribben en de wervelkolom.

Exterieur, kennis van het zadel, kennis van manegeletters
Het is bijna een "echte" school, want ook bij ons krijg je huiswerk. Omdat de theorie een onderdeel is van het diploma, hierbij een oproep om deze goed te oefenen. Tijdens de voltigelessen krijg je de tijd om een "theorie examen" af te leggen zodat je ook dit onderdeel kunt behalen. Wil je weten of je al bijna je diploma krijgt? Kijk dan bij jouw lesuur.

Foto's
Ik vind het erg leuk om wat foto's op de site te kunnen zetten van de rijlessen. Heb je een leuke foto gemaakt of wil je er een paar maken? Ik hoor het graag!

Cap huren
Om veiligheidsredenen is het niet toegestaan om zonder cap deel te nemen aan de lessen. Tijdens een proefles en een kinderfeestje kun je een cap van ons lenen, verder rekenen we per keer € 1,00 of per maand € 3,00.

Bodyprotector huren
Wij hebben een paar bodyprotectors in kindermaten die je kunt huren om tijdens de lessen te dragen. Een bodyprotector biedt een bepaalde mate van bescherming tegen de gevolgen van een val van een paard of pony. Ze zijn te koop in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Wil je een bodyprotector huren kan dat voor € 2,00 per keer of voor € 6,00 per maand. Eerst even passen is wel handig om te zien of wij de juiste maat hebben.

Twitter, Facebook en Hyves
The Horse Farm is ook aanwezig op Twitter, Facebook, Hyves en YouTube. Volg ons met het laatste nieuws! Volg The Horse Farm op Twitter Volg ons op FacebookVolg ons op HyvesVolg ons op You Tube

Jarig?
We willen de jarigen even in het zonnetje zetten, dus hierbij een overzicht van de jarigen in november. Weet je dat je bij ons ook je feestje kan vieren?!

  • 4 januari: Marie Diette
  • 7 januari: Menno Hartsema
  • 22 januari: Noor Kolsters + Margarita Quelopana
  • 27 januari: Juno van den Hul

GEFELICITEERD !!!

Aankomende vakanties en feestdagen:
Tijdens de vakanties en feestdagen gaan de lessen niet door. Deze kun je niet inhalen.
Kerstvakantie:
In de kerstvakantie gaan de lessen niet door van maandag 26 december t/m zondag 8 januari.

Voltige:
Willen jullie er om denken dat je bij voltige geen paardrijlaarzen, maar zachte schoenen (bijv. gymschoenen) aantrekt? Omdat we ook diverse oefeningen op de rug van het paard doen, is dat voor paard en ruiter wel zo comfortabel!

Roken:
Het terrein van The Horse Farm is een rookvrij gebied. Roken is op het terrein en in alle gebouwen verboden. Je kunt uitsluitend roken op de parkeerplaats. Daar hangt een peukenemmer, gebruik die svp.
 

Paardensnoepjes:
Na het rijden vinden de ponys en paarden het heerlijk om een stukje appel, een wortel, een stukje brood of een paar paardensnoepjes te krijgen. Jouw bedankje voor het rijden.
Appel, wortel en/of brood kun je natuurlijk van huis meenemen, paardensnoepjes kun je vanaf nu ook bij ons kopen. Als je zelf een bakje of een zakje meeneemt krijg je maar liefst een halve kilo paardensnoepjes voor 2,00 euro. 

Afmelden van lessen:
Indien er een plekje vrij is, kun je 1 les per maand inhalen binnen dezelfde maand als de les minimaal 24 uur van te voren is afgemeld. Houd hier rekening mee svp.

Lesaktiviteiten: Klik hier om te lezen wat we de komende weken gaan doen.

Onze huisregels en betalingscondities Klik hier om de huisregels en betalingscondities te lezen.

Agenda: Klik hier voor een overzicht van geplande aktiviteiten, schoolvakanties en lessen die niet door gaan.

Lesrooster: Voor een overzicht van de lestijden. Kijk zelf even op het lesrooster als je een les wilt inhalen of omruilen. Elke maandag staat er een rooster voor de aankomende week online. Je kunt telefonisch of via mail jouw ruil- of inhaalles afspreken. Een les kun je enkel inhalen binnen je maandkaart.

Betaling van de maandkaart:
Vriendelijk verzoek de maandkaart voor de 1ste van de maand over te maken op bankrekeningnr: 97.42.79.935
tnv The Horse Farm te Garnwerd of contant en gepast te betalen op de 1ste les van de maand. Wil je een cap en/of een bodyprotector huren kun je dat bedrag bij de maandkaart optellen.

Ponyrijden:
Maandkaart groepsles: € 38,00
Maandkaart priveles: € 48,50
Losse groepsles: € 13,00
Losse priveles: € 16,00

Paardrijden:
Maandkaart groepsles: € 59,50
Maandkaart priveles: € 75,50
Losse groepsles: € 20,50
Losse priveles: € 23,50

Cap huren:
Per keer: € 1,00
Per maand: € 3,00

Bodyprotector huren:
Per keer: € 2,00
Per maand: € 6,00